Home Banner

#EditorsPick 本週編輯 私心推介

Follow TheTrend.HK: @facebook | @instagram

今個星期 編輯 們試過、食過、玩過、穿過、做過什麼呢?

有什麼實試過的 私心推介 ?

Paulia editors pick

今個星期五就係七夕,想送一份貼心的禮物可以選擇 John Masters Organics 有機洗頭水同護髮產品,呵護你伴侶的髮絲,窩心之選。

螢幕快照 2018-08-15 下午12.57.23

John Masters Organics
Kiosk 8, Level 2, The Gateway,, Harbour City, 3-27 Canton Rd, Tsim Sha Tsui

Editor's Pick Profile - TT

夏天最怕護膚品痴笠笠,但吹冷氣就抽乾晒面上水份,所以一定要用唔笠又補到水嘅產品!韓國天然草本美容品牌 belif 呢支Water bomb唧出嚟啫喱狀,推開非常水潤,過一陣面上已經回復乾爽,又有補濕的效果!

Copy of Tietheknots.hk_1 (20)

belif 地址:
銅鑼灣時代廣場連卡佛
旺角朗豪坊BEAUTY AVENUE L2 BA213

另外想推介來自美國的護膚品牌 Kari Gran 的 Lip whip有色潤唇膏俾大家,夏天用潤唇膏?沒錯,夏天長期吹冷氣個嘴好易乾!而且呢支 Lip whip 塗上嘴,滋潤得嚟唔會笠,啱晒夏日用。當中蘊含有機蜂蠟、金盞花油,山茶花油等天然成分,不含影響健康或刺激皮膚的成分,仲非常顯色!顏色自然,睇落面色都好好多!

Copy of Tietheknots.hk_1 (21)
HK$190/ 7ml

 

Sheryl Lo